HTML

anyamajika

Énblog az éltünkről

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Státusz

2015.06.21. 21:44 majika

CV elküldve újabb helyekre, holnap pedig hívom a régi iskolámat, ahol szintén lesz egy üresedés. Remélem, be tudok menni személyesen átadni a papírokat. Ezer éve nem jártam az épületben, izgatott vagyok nagyon.
A hároméves ősztől óvodás, remélem az ehhez hiányzó kritérium is megoldódik a nyáron. A mindjártkétéves pedig bölcsibe készül, augusztus végén beszoktatás. Minden hetünk be van táblázva. A nagyobbnak kedden ismerkedős délután a óvodában, pénteken ballagás a bölcsiből. Ha minden igaz jönnek párom szülei a héten valamikor, egyet itt is alszanak, koncertek, fesztivál és egyéb jó programok is lesznek városunkban. Aztán a kicsivel megyünk az allergológushoz, hogy meglegyen a bölcsődébe a diétás étrendhez a papírunk. Nagyon gondolkozunk a terhelésen, de nem akarok befeküdni vele a kórházba, szóval magánúton próbálkozunk majd szerintem. Mivel a tb már amúgy sem támogatja a szükséges vizsgálatokat, így igazból mindegy is, hogy kinek fizetünk. Sokba kerül, de az emelt családi, és a hét éves korig járó gyes miatt nem mindegy. Persze ennél sokkal fontosabb, hogy a gyerkőc egészségi állapota a lehető legjobb legyen. Jó lenne tudni, hogy változott-e valami, hogy visszaterhelhetjük-e végre valamelyik csoportot. Amúgy egészen jól kezeli a picúr a dolgokat, mi előtte eszünk mindent, amit nem ehet meg, de mivel 'mindent elfogad ami kaja' tipus, mindig figyelnünk kell rá, és félek, hogy erre a bölcsiben majd nem vigyáznak kellően.
Ma szuper napunk volt különben. Apának dolgoznia kellett itthon egy szoros határidejű könyv miatt, így igyekeztük nem zavarni. Reggeli után játszottunk, volt zsírkrétázás, egy kicsi mese, bohóckodás, aztán míg a kisebb kialudta a délelőtt fáradalmait a nagyobbal őrületes festésbe kezdtünk. Előszedtünk mindenféle alapanyagot, beborítottuk újságpapírral a kisasztalt, és nem kíméltük az üres lapokat. Csajszi eszméletlenül élvezte, én meg határtalanul boldog voltam. Ma nem kellett főzni, ráértem csak velük lenni. Imádom az ilyen napokat. A kreatívkodás persze a háromévest is kidöntötte, míg ő aludt a kicsivel folytattuk a rajzolást. Uzsi után útnak indultunk, mamáztunk picit, majd a lányom által "szuper játszótérnek" titulált park felé vettük az irányt. Homokozás, mászóka, csúszda, kifejezetten kellemes időben. Mielőtt hazajöttünk, néztünk vonatot a pályaudvaron, majd ettünk egy fagyit a Főtéren. Ma nem kellett őket ringatni fürdés és hajmosás után. Több ilyen napot!

Szólj hozzá!

Címkék: actual

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamajika.blog.hu/api/trackback/id/tr297563006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása