Hétfő:
Húsleves
Rántott hús, cukkíni, ubisali
Kedd:
Húsleves
Lecsó, rántott hús maradék
Szerda:
Húsleves
Tortilla csirkehússal, zöldségekkel
Csütörtök:
Gyümölcsleves
Sült hús, krumplipüré (főtt krumpli), koviubi
Péntek:
Gyümölcsleves
Sült hús, krumplipüré (főtt krumpli), koviubi
Vasárnap este megfőztük a húslevest, szándékosan három napra előre. Mi nagyon imádjuk a leveseket, és ez most tényleg nagyon jól is sikerült. A rántott cuccokat tojáspótlóval és mentes morzsával készítettem. Szerintem nem lehet észrevenni a különbséget. Sütés közben kicsit jobban morzsásodik az olaj/zsír, így érdemes erre odafigyelni. Én most egy szűrőkanállal kiemeltem a leesett morzsát (panírt) minden adag elkészült étel után, hogy nehogy odaégjen. Hétfőn sült krumplival ettük a finomságokat, kedden lecsóval. Szerdán tortilla volt friss zöldségekkel (nekünk joghurttal), csirkemell kockákkal.
Szerda este előre elkészítettem a gyümilevest, hogy jól le tudjam hűteni másnap ebédre. A sült húst is megsütöttem, így csak a krumplipürét kellett frissen elkészíteni. Meleg van, és nem a konyhában akarom tölteni az időmet, úgyhogy most ennyi volt a heti főzés. Inkább játszótereztünk, esténként sétáltunk, és még strandoltunk is a héten.